Tandlægeskræk

Hos Tandlægerne Classensgade vil vi altid byde dig hjerteligt velkommen. Vi ved godt at mange ikke synes det er lige sjovt at gå til tandlægen. Lider du af tandlægeskræk tager vi det alvorligt når du fortæller os at du ikke kan lide at være hos tandlægen. Det er i den situation vigtigt at tingene ikke går stærkere end du kan følge med. Det er derfor meget vigtigt for os at vi har en god dialog gennem alle dele af besøget.

 

Tandlæge med særligt fokus på tandlægeskræk

Angst for tandlæger er en angstform på lige fod med andre fobier, den latinske betegnelse er odontofobi. Vi tager det derfor også med rette meget seriøst, hvis patienter fortæller om angst ved tandlægebesøg. Er du ny patient hos os, bruger vi ved første besøg god tid til at høre om dine tidligere oplevelser hos tandlæger. Det gør vi fordi det giver os en forståelse for hvad du har været igennem.

Måske kan vi også finde ud af hvad der særligt kan trigge din tandlægeskræk. Nogle har haft en dårlig oplevelse som barn hos tandlægen eller været igennem en behandling som var særligt ubehagelig. Ved du at det særligt er lyden af et bestemt instrument eller eksempelvis det at ligge helt ned i tandlægestolen, der giver dig angst, er det derfor også en rigtig god ide at fortælle os det. For på den måde kan vi gøre alt hvad der er muligt for os for at undgå disse trigger-points, så vi udsætter dig for mindst mulig gene.

 

Lang tid siden sidste tandlægebesøg?

Mange patienter med angst kommer sjældent til tandlægen og ofte henvender man sig først når der er noget der gør ondt. Sommetider er det en visdomstand der giver smerter eller blot giver ømhed. Der kan være en tand med et stort hul, der har fået lov til at udvikle sig så tanden nu gør ondt og måske skal rodbehandles.

Selv det at løfte røret og ringe til tandlægen kan være græseoverskridende. Har du det bedre med at vi ringer til dig, gør vi gerne det. Så kan vi over telefonen få en snak om, hvad vi kan gøre for at netop du føler dig mere tryg. Mange gange ligger der oveni angsten for at gå til tandlæge også en angst for hvormeget der skal laves. Ikke mindst prisen kan være en faktor man kan være nervøs for. Vi vil altid starte med at lave en undersøgelse af dine tænder, for på den måde at få et overblik. Hvis vi i undersøgelsen finder at der er noget der kræver behandling, vil vi i samråd med dig finde lige netop den løsning der passer til dine tænder. Vi finder en løsning som du kan være med til - både økonomisk og psykologisk.

 

Altid overslag inden behandling

Vi har en politik på klinikken om altid at oplyse vores patienter om prisen på en given behandling inden vi går igang. Det er uanset størrelsen på behandlingen og regningen. For på den måde kan du trygt lægge dig i stolen. For du ved at du ihvertfald ikke skal være bange for prisen på behandlingen.

 

Muligheder for behandling med beroligende medicin eller fuldnarkose

Er behandlingen du skal igennem meget omfattende. Eller har du det meget dårligt med at være ved tandlægen og samtidig har et helt akut behov for tandlægehjælp er det muligt at give forskellige beroligende præparater der vil hjælpe dig med at komme igennem behandlingen. Måske kan din læge ordinere noget beroligende medicin. I så fald vil vi meget gerne være behjælpelig med at planlægge din behandling så det passer med en optimal virkning af medicinen.

Er alle andre måder forsøgt er der også mulighed for at du kan komme i fuldnarkose. Vi vil i så fald have en narkoselæge på klinikken der vil stå for denne del af behandlingen. Når du er lagt i narkose kan tandlægebehandlingen gennemføres. Er du interesseret i denne type behandling er du meget velkommen til at kontakte klinikken og høre nærmere.

 

Tandlægerne Classensgade - vi går langt for at du skal føle dig tryg!

Kort og godt vil vi gå meget langt for at få dig til at føle dig tryg hos os. Det at gå til tandlægen er i høj grad en tillidssag! 

 

“For mig er det altafgørende at du synes du har kontrol over situationen. Du skal have lov til at have de pauser du har brug og du skal have en følelse af at du føler dig tryg!” - Mia Rimhoff Byrel

Har du udskudt dit tandlægebesøg længe fordi du synes det er ubehageligt at komme til tandlæge?

Lad os få en snak:

35427727

Eller lad os ringe dig op:

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer.
Indtast venligst en besked