Fuldnarkose hos tandlægen

Fuldnarkose kan være en god løsning for dig, som føler at din behandling hos tandlægen vil være bedst løst ved ikke at være vågen undervejs. Det vil vi hos Tandlægerne Classensgade gerne kunne hjælpe dig med. Vi har et fast samarbejde med en narkoselæge der står for fuldnarkose og har som tandlæger stor erfaring med denne type af behandlinger. 

Vi anbefaler altid at man inden en behandling i fuldnarkose kommer på klinikken og får snakket sin behandling igennem med den behandlende tandlæge. På den både sikre vi os at du som patient og at tandlægen er sikre på hvad I forventer, der skal ske under behandlingen i fuldnarkose.

 

En del patienter kan føle at behandlinger hos tandlægen er meget uoverskuelige og ubehagelige. Måske har du ikke været til tandlæge i mange år og ønsker nu at få styr på dine tænder igen. Her kan behandlinger i fuldnarkose være en løsning for at komme igennem denne første mere omfattende omgang af behandling. Vi har et rigtig godt samarbejde med en narkoselæge. Vi har valgt netop ham fordi vores erfaring er at der er stor forskel på hvor medtaget man er efter fuldnarkose. Med vores samarbejdspartner er vores erfaring at patienterne kommer sig forholdsvis hurtigt og har minimale gener efterfølgende. Dog kan man ikke undgå nogen ubehag samme dag og dagen efter. Graden af gener afhænger af varigheden af narkosen og ens generelle almene tilstand. Generelt skal man dog se behandlinger i fuldnarkose som det sidst mulige valg.

Store behandlinger kan godt klares uden fuldnarkose

Mange patienter som skal have foretaget større behandlinger, med eksempelvis flere implantater, forestiller sig at deres behandling er nødt til at foregå i fuldnarkose. Men ofte ender man blot med at dele behandlingen op i mindre omgange, for på den måde at få et mere overkommeligt behandlingsforløg og en større overskuelighed over de enkelte behandlingssceancer. Det er derfor individuelt om du behøver at benytte dig af vores tilbud om at komme i narkose. Det er noget du og vi finder ud af i fællesskab, hvad der vil bære bedst for netop dig.

Altid 100% smertefri behandling

En af de hyppigste årsager til at man som patient ønsker behandling i fuldnarkose er frygten for at det skal gøre ondt, hvis ikke man er fuldt bedøvet. 100% smertefri behandling er dog noget vi altid garantere også uden brug af fuldnarkose. Faktisk er det sådan at selv i behandlinger hvor patienterne er i fuldnarkose, bedøver vi også lige omkring de tænder der skal behandles. Man vil derfor kunne opleve at vågne fra sine narkose og føle sig bedøvet i munden.

Her kan du læse mere om de behandlinger vi tilbyder: Behandlinger hos Tandlægerne Classensgade

Ring til os og lad os få en snak om dine muligheder for at blive behandlet i fuldnarkose.

 

 

Ønsker du behandling i fuldnarkose?

Ring til os

35427727

Lad os ringe til dig

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer.
Indtast venligst en besked