Behandling hos Tandlægerne Classensgade

Tandlægerne Classensgade kan tilbyde stort set alle former for tandbehandling. Fra de mest simple procedure til det mere komplekse. Er du plaget af tandlægeskræk er det naturligvis noget vi tager alvorligt og særligt hensyn til. Hos Tandlægerne Classensgade er det vigtigt for os at du komme trygt og tillidsfuldt igennem et besøg hos os. Vi søger altid den bedst mulige behandling til den enkelte patient og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

 

Behandling forudgåes af en undersøgelse

Enhver behandling ved være forudgået af en forundersøgelse. Det kan være det almindelige eftersyn du har været til eller en specifik undersøgelse af den aktuelle problemstilling. Herved sikre vi os at vi har den nødvendige information der skal til for at lave den optimale plan for behandlingen. Ved samme lejlighed sikre vi os at du føler dig tryg og velinformeret om behandlingen inden vi går igang. Vi vil altid tilbyde dig et overslag på behandlingen. Det gør vi for at du ikke skal være nervøs for at prisen bliver meget højere end du havde regnet med. Kommer du fra en anden tandlæge og har fået et overslag på en behandling vil vi alligevel foretage en undersøgelse af dine tænder. Det gør for at sikre os at vi er enige i behandlingsplanen og for at undgå at der ikke er mere presserende problematikker i din mundhule.

Tillid, tryghed og god kvalitet

Hos Tandlægerne Classensgade ligger det os meget på sinde at du skal have en god oplevelse ved at være hos os. Om du bare skal have lavet en undersøgelse og tandrensning eller har behov for en mere omfattende behandling er for os ligegyldig. Alle patienter er lige vigtige og skal have samme gode oplevelse.

Kræver dine tænder en større behandling i form af eksempelvis rodbehandling, kroner eller implantater er det vigtigt for os at du føler dig velinformeret og tryg ved behandlingen. Det er en forudsætning for at vellykket resultat at du som patient er medinddraget i beslutningsprocessen. Valget af behandling afhænger af dig som patient. En ting er dog sikker. Uanset hvilken behandling vi bliver enige om vil kvaliteten altid være i top. For kvalitet er ikke noget vi ønsker at gå på kompromis med. Det giver sig naturligvis til udtryk i prisen på vores behandlinger. Du vil helt sikkert kunne finde tandlæger der tilbyder lignende behandliner billigere end hvad vi gør. Du finder dog ingen tandlægerne der tilbyder behandlinger af højere kvalitet.

Har du nogle spørgsmå, så tøv ikke med at ringe til os:

35427727

Eller lad os ringe til dig

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer.
Indtast venligst en besked