Tandlæge på Østerbro

Tandlægerne Classensgade skal være en klinik hvor du som patient føler sig velkommen, lyttet til og godt behandlet. Enhver behandling skal tage udgangspunkt i den bedst mulige løsning for dig, for kun gennem dialog med patienten kan man finde frem til den rigtige løsning i det enkelte tilfælde. Dette foregår i tillidsvækkende og rolige omgivelser, af dygtige og empatiske mennesker, der lægger stor vægt på at møde dig med imødekommenhed og kvalitetsbevidst behandling.

Tandlægerne Classensgade - vi vil være bedst til at tage hånd om dig

På ordene “Tillid, Tryghed og God Kvalitet” har Mia og Anders Rimhoff Byrel overtaget klinikken Tandlægerne Classensgade i 2018. Vores vision med klinikken er at skabe et sted, hvor patienterne altid føler sig velkommen, er trygge ved at komme og har tillid til at vi altid stræber mod at yde den bedst mulige individuelle behandling tilpasset den enkelte patient. Om du skal have lavet en undersøgelse og tandrensning én gang årligt eller døjer med større tandlægemæssige problematikker der kræver komplicerede behandlingsstrategier og teknikker, skal vi være klinikken der kan varetage dine behov.

 

Kvalitet er en forudsætning

Kvalitet er ikke noget vi går på kompromis med, og det har derfor også været et natuligt valg for os at vi arbejder sammen med certificerede danske dentallaboratorier for at sikre den højest mulige kvalitet og højest mulige service til alle vores patienter. At følge den teknologiske udvikling er en forudsætning for konstant at kunne yde den bedst mulige service til vores patienter. Men teknologisk udvikling er ikke et mål i sig selv. For det at være først i den teknologiske udvikling betyder også at man vil opleve at nogle af de teknologiske landvindinger, viser sig at være mindre succesfulde. Vi har derfor ingen forestilling om at være først, men “first second movers” er vores ambition.

 

Høj faglighed

Vores vision med klinikken indebærer at vi skal have et højt fagligt niveau på alle af tandlægefagets subspecialer. At have et konstant højt fagligt niveau kræver en kontinuert opdatering af viden. Vi prioriterer derfor efteruddannelse højt og opfylder som minimum Tandlægeforeningens krav om 25 timers efteruddannelse årligt. Men også ansættelse på Københanvs Tandlægeskole er en måde at holde sig opdateret og vi sætter derfor også tid af til ansættelse der. Det gør vi fordi vi mener det er vigtigt at bidrage til fagets videre udvikling og hjælpe til at de nye tandlæger kommer ud af skolen så godt rustet til virkeligheden som tandlæge bedst muligt.

Det er uundgåelig at der vil være opgaver vi ikke synes vi magter på klinikken. Har vi ikke ekspertisen på klinikken, bliver vores patienter henvist til den bedst mulige specialistbehandling. Enhver behandler på vores klinik skal derfor ved ansættelse have et specificeret speciale eller interesseområde for på den måde at supplere klinikkens personale og udvide vores eskpertiseområder.

 

De venligste hilsner

Tandlægerne Classensgade ved

Mia og Anders Rimhoff Byrel

Ønsker du at bestille en tid hos os?

Ring til os

35427727

Lad os ringe til dig

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer.
Indtast venligst en besked