Bestil tid hos Tandlægerne Classensgade

 

Hos Tandlægerne Classensgade har vi flere måder hvorpå du kan bestille en tid. Du kan vælge at ringe til klinikken på 3542 7727 og tale med os og få en tid. Alternativt kan man bestille tiden online via vores online booking system. Det er dog kun muligt at bestille tid til almindeligt eftersyn. Skulle du have et mere specifikt behov er det derfor nødvendigt at kontakte klinikken telefonisk. Du kan dog også vælge at skrive en mail til os. Så vil vi hurtigst muligt finde tid til at ringe dig op, så vi sammen kan finde den tid der passer dig bedst.

Afbud fra tandlægetid

Det kan jo ske for alle at man bliver forhindret i at møde til den aftalte tid. I så fald kan du blot melde afbud. Da vi ofte har patienter på venteliste beder vi dig dog om at melde afbud hurtigst muligt - og senest dagen før inden kl. 12.00 på telefon 35427727.

 

Udeblivelsehonorar

Melder du som patient ikke afbud i tide opkræver vi et udeblivelsesgebyr på 263,00 kr.

Dette da du optager pladsen for en anden patient der gerne ville have haft tiden. Samtidig må vi erkende at det er dyrt at dive en tandlægeklinik og endnu dyrere hvis vi har tomme stole er dyre stole.

Ifølge gældende lov stiger udeblivelseshonoraret såfremt den aftalte konsultation har en varighed over 30 minutter. Der tillægges 248kr pr 15 minutter udover de første 30 minutter. Dog med et maksimalt gebyr på 759,00kr svt. Samlet 60 minutter.

Sørg derfor altid af melde afbud i tide - og husk i den forbindelse af aftale en ny tid.

VIGTIGT - akut tandlæge

Hvis du har akut tandpine eller af anden årsag akut har brug for tandlægehjælp, så RING til os på 35427727. Så vil vi gøre alt hvad vi kan for at give dig en tid samme dag. Vi gør altid vores yderste for at hjælpe dig så hurtigt som muligt.

Ved en akut tandlægekonsultation, vil vi forsøge at afhjælpe problemet eller som minimum gøre dig smertefri indtil der kan aftales en tid til en eventuel mere omfattende behandling kan fortages.

Uden for åbningstiden henvises til

Tandlægevagten
Oslo Plads 14
2100 København Ø
Telefon: 35 38 02 51

Tandlægevagten har åben alle dage kl. 20.00 til kl. 21.30 samt i weekenden også fra kl. 10.00 til kl. 12.00
Bemærk! Der kan ikke bestilles tid hos tandlægevagten. Du skal blot møde op med dit sygesikringskort og dankort/kontanter til at betale for behandlingen.

Vil du i kontakt med os?

Ring til os

35427727

Lad os ringe til dig

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer.
Indtast venligst en besked