Tandlæge tæt på Østerport St

Med en beliggenhed tæt på Østerport St er Tandlægerne Classensgade det oplagte valg, hvis man arbejder eller bor i kvarteret omkring Østerport. Vi behandler altid med udgangspunkt i en dialog med dig som patient, så vi sammen finder den løsning der er bedst for netop dig. Lider du af tandlægeskræk lover vi at gøre alt hvad vi kan for at du skal komme til at føle dig tryg hos os.

 

Skift tandlæge - nær Østerport

At vælge ny tandlæge er en stor beslutning. For det at gå til tandlæge er i høj grad et spørgsmål om tillid. Det er vi hos Tandlægerne Classensgade meget bevidste om og vi ser det derfor også som en stor tillidserklæring, hvis du vælger at skifte til os. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at leve op til de forventninger og håb du har for din fremtidige tandlæge. For at vi får et godt indtryk af hvem du er og hvad du og dine tænder har behov for sætter vi derfor også altid ekstra god tid af til dig som ny patient. Første gang vil vi udover en undersøgelse af dine tænder og omkringliggende væv også tage en snak med dig om tidligere oplevelser og behandlinger hos tandlæger samt dine fremtidige ønsker for dine tænder.

 

Hos os får du:

- Forebyggende tandpleje af højeste kvalitet

- Tillidsfuld og tryg behandling i lyse omgivelser

- Altid tilbud om overslag inden behandling - uanset størrelse

- Særlig fokus på patienter med tandlægeskræk

 

Akut behandling - altid tid samme dag

Ved akut opståede smerter er det vigtigt at blive tilset så hurtigt som muligt. Uanset om du er ny patient hos os eller allerede kendt på klinikken tager vi imod dig samme dag såfremt du ringer med smerter. Klinikken ligger tæt på Østerport St og det er derfor muligt at komme hurtigt fra stationen til klinikken - selv på gåben. Den akutte behandling vil sørge for at du bliver smertefri, men der kan blive behov for videre behandling ved en senere lejlighed såfremt behandlingen ikke kan afsluttes på dagen. Uanset om behandlingen afsluttes samme dag eller ved en senere konsultation vil vi inden igangsætning af behandling informere dig om en pris for behandlingen. Dette gør vi for at du ikke skal bekymre dig om at pludselig overraskelse over prisen efter endt behandling. Derved kan vi også i samråd finde den behandling der passer bedst til dig, både hvad angår økonomi, tyggefunktion osv.

 

Gode resultater med patienter med tandlægeskræk

Er du en af de mange patienter der lider af angst for det at gå til tandlægen er du kommet til det rette sted. Mia Rimhoff Byrel har stor erfaring og meget gode resultater med behandling af patienter med tandlægeskræk. Du kan derfor roligt booke en tid hos Mia og derved være et skridt nærmere en god oplevelse ved et tandlægebesøg. Vi lover at du meget hurtigt vil have det bedre med at komme til tandlægen. Det vil ikke kun gøre at det bliver en bedre oplevelse, men også at du formodentlig kommer mere regelmæssigt og der ved minimere risikoen for at få nogle ubehagelige overraskelser i form af eksempelvis huller i tænderne.

Ring til os nu og få en tid eller book online

Skal du have ny tandlæge?

Ring til os

35427727

Lad os ringe til dig

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer.
Indtast venligst en besked