Dygtig klinikassistentelev søges til stilling på 37 timer fordelt på 5 dage

Tandlægerne Classensgade søger en klinikassistentelev til stilling på 37 timer ugentlig. Du kommer til at indgå i et team bestående af tre tandlæger, to tandplejere, to klinikassistenter og en klinikassistentelev (færdig 2022).

Vi tilbyder løn efter overenskomst. Tiltrædelse ønskes snarest muligt. Der afholdes løbende samtaler.

Dine primære arbejdsopgaver

Assistere til alle typer af behandlinger klinikken tilbyder. Bidrage til at sterilen kører. Forefaldende opgaver der får klinikken til at køre dagligt.

Din profil

Du er empatisk, omhyggelig og har en iver efter at lære nyt. Du er god til at kommunikere og skabe relationer til mange forskellige mennesker. Du evner at forstår vigtigheden af at tage patienterne trygt igennem behandlingen, så det bliver en god oplevelse. Du er åben og positiv og bidrager til at skabe et godt arbejdsmiljø.

Om os

Vi er en klinik i rivende udvikling i hjertet af Østerbro og håber på at du vil kunne være en del af vores rejse. Vi vægter vores arbejdsglæde og samvær med hinanden på klinikken meget højt og føler, at vi kan tilbyde et godt arbejdsmiljø og en spændende hverdag, med masser af udfordringer. Du vil blive en del af en klinik i udvikling, hvor arbejdsglæde, selvstændighed, efteruddannelse og kvalitet, samt patientpleje vægtes meget højt. Vi er et team på tre tandlæger, to tandplejere og 3 klinikassistenter og en klinikassistentelev. Hos os får du: - En alsidig hverdag, hvor du indgår i alle arbejdsfunktioner på klinikken, med mulighed for personlig og faglig udvikling. - En hyggelig arbejdsplads med et godt team. - En top moderne klinik. Vi arbejder mod fuld digitalisering, men er der ikke helt endnu.
Stillingen kan søges ved at sende ansøgning og CV til anders@classenstand.dk.

Vil du vide mere om jobbet, så send os en mail på

anders@classenstand.dk

Ring til os 35427727

Eller skriv dig op her og så vil vi kontakte dig hurtigst muligt

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer.
Indtast venligst en besked