Forundersøgelse før brobehandling


 

At få lavet en behandling med en tandbro er for mange mennesker en stor beslutning og derfor også noget man bør overveje nøje før man træffer beslutningen. Hos Tandlægerne Classensgade tilbyder vi derfor at du kan få en uforpligtende konsultation og snak om mulighederne for erstatning af dine manglende tænder - eller dem du kommer til at mangle, hvis nogen skal trækkes ud.

 

Konsultationen vil indbærer en grundig undersøgelse af området og et røntgenbillede for at kunne vurdere kvaliteten af de tilbageværende tænder. Vi tager desuden en snak om eventuelt medicinforbrug. Men det er også vigtigt at vi har en dialog omkring dine ønsker og forventninger til dine kommende nye tænder. Her udfra vil man kunne vurdere, hvorvidt en behandling med tandbroer er den mest hensigtsmæssige behandling for dig og i så fald hvordan den skal planlægges og udføres.

 

Efter undersøgelsen tager vi sammen en snak om mulighederne for dig i forhold til behandling med implantater eller alternativer her til.

 

Når vi sammen er kommet frem til den ønskede behandling, laver vi et behandlingsforslag og en økonomisk oversigt over denne behandling.

 

Alt dette er naturligvis gratis.

 

Vel mødt

Tandlægerne Classensgade

Gratis forundersøgelse til brobehandling?

Skriv dig op her

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer.
Indtast venligst en besked

"Omhyggeligt og samvittighedsfuldt håndværk er en forudsætning, men en tilfredsstillende behandling kræver også at patienten er med i beslutningsprocessen.” - Anders Byrel, Tandlægerne Classensgade