Studierabat ved tandlægebesøg

Hos Tandlægerne Classensgade er vi klar over at studietiden kan være økonomisk lidt trængt. Vi er dog af den opfattelse at det fortsat er vigtigt at gå til tandlægen. For en sund mund skal holdes ved lige hele livet - fra start til slut. Udskyder man sine besøg hos tandlægen for længe risikerer man, at det bliver meget dyrere. Vi yder derfor 15% rabat på alle “frie ydelser". Det vil sige alle de ydelser, hvor vi som tandlæger selv må bestemme prisen. 

 

Rabat som studerende når du går til tandlægen

Er du studerende og synes at pengene ikke rækker så langt? Vi er meget opmærksomme på, at det skal være billigt at være studerende-patient hos os. Dels vil din behandling blive tilrettelagt, så du ikke ender med en meget stor regning. Men vi har desuden valgt at give rabat til studerende så du får 15% på alle ydelser det offentlige ikke giver tilskud til. Er man under 26 vil undersøgelse og tandrensning også være til reduceret pris. Det skyldes at netop disse faste ydelser har en lavere pris for patienten i forhold til patienter over 25. Ydermere vil der være penge at spare, hvis du er medlem af Sygesikring Danmark. De har nemlige ligesom vi, valgt at tilgodese unge patienter særligt. Det gør de ved at give tilskud så et almindeligt tandlægeeftersyn i sidste ende bliver gratis.

 

På vores prisliste kan man se hvilke ydelser vi yder studierabat. 

Ved konsultation på klinikken, husk da dit studiekort, da vi så vil registere dig som studerende. Derved får du studerenderabaten hvor det er muligt hos os. Er du medlem af Sygesikring Danmark er der som nævnt yderligere penge at spare. 

Er du studerende og ønsker en studievenlig tandlæge?

Ring til os

35427727

Eller lad os ringe til dig

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer.
Indtast venligst en besked