Online Booking

Her kan du booke tid online som ny patient

Ring til os

Her kan du ringe til os. Vi vil rigtig gerne tale med dig!

Nordhavn - Ny bolig, ny tandlæge

Når man flytter til et nyt område som Nordhavnen vil der naturligt være nogle praktiske foranstaltninger man skal have taget hånd om. Det at finde en tandlæge er en af dem. Bor du i Nordhavn vil det være oplagt at benytte Tandlægerne Classensgade som din nye tandlæge. Vores beliggenhed blot 5 minutter på cykel fra Nordhavn gør det nemt at komme forbi på vej til og fra arbejde. Vores lange åbningstider gør det samtidig muligt at få det til at passe i en travl hverdag. Derved behøver du ikke at tage unødvendigt meget fri for at komme til tandlæge.

 

Tandlæge tæt på Nordhavn med fokus på dig

Hos Tandlægerne Classensgade ligger det os meget på sinde at gøre oplevelsen hos os så god som overhovedet muligt! Vi er meget bevidste om at mange patienter har det svært med at komme til tandlæge. Vi vil derfor gøre alt hvad vi kan for at du som har tandlægeangst kommer så nemt og trygt igennem et besøg hos os. Når man flytter til en ny bydel som Nordhavn, kan det være upraktisk at holde fast i den tandlæge man har haft tidligere. Samtidig er det også en tillidssag at være hos tandlægen. Det er derfor at vi hos Tandlægerne Classensgade har særligt fokus på netop denne tillidserklæring du giver os, hvis du vælger os som din nye tandlæge. Vi sætter altid ekstra god tid af første gang du kommer på klinikken. Derved er tid til at få talt om dine tidligere oplevelser hos tandlæger og om der er noget vi skal tage særligt hensyn til.

 

Altid god kvalitet til en fornuftig pris

Uanset om du er plaget af tandlægeskræk eller ej, så vil vi altid tilbyde dig den bedst mulige kvalitet afstemt efter dine ønsker og økonomi. På vores prisliste finder du en gennemgang af priserne på de mest gængse tandlægebehandlinger. Skulle der være noget du ikke kan finde på listen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Så skal vi med glæde hjælpe dig til at finde den bedst mulig løsning for netop dig. 

 

Sådan finder du vores klinik på Classensgade nær Nordhavn

Du finder Tandlægerne Classensgade på adressen Classensgade 17, 2100 København Ø.  Vores placering tæt på Nordhavn, Østerport og søerne gør det let at komme til klinikken uanset om du kommer fra Nordhavn eller fra resten af København. Til trods for vores meget centrale placering er det typisk let at finde parkering lige ved klinikken. Kastelsvej, der er en sidegade lige overfor klinikken, har mange muligheder for parkering. Så der vil du typisk kunne finde plads. Husk at der på Østerbro, som i resten af København, er krav om betaling for parkering. Dette gør du nemmest ved at have en parkerings-app på din telefon. Har du ikke det er der en parkeringsautomat omtrent 20 meter fra klinikken op mod søerne.

Er du med offentlig tranport til klinikken går bus nr 37 fra Nordhavn St stort set lige til døren. En lille spadseretur på godt 10 minutter fra Østerport og 15 minutter fra Nordhavn St er naturligvis også en mulighed.

Du er altid velkommen til at ringe til os på 35427727, hvis du måtte have nogle spørgsmål eller vi på anden vis kan være behjælpelig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på klinikken

 

Venligste hilsner

Tandlægerne Classensgade

Ønsker du at blive patient hos os?

Ring til os

35427727

Eller lad os ringe til dig

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer.
Indtast venligst en besked